Publiskā banka

Valsts nabassaites cilmes šūnu banka ir vieta, kur nabassaites asinis var ziedot, ja jūs nevēlaties tās savai ģimenei. Šo iespēju PBKM nodrošina Polijas vecākiem kopš 2011. gada. Galvenais mērķis ir palielināt Polijā uzglabāto nabassaites asiņu krājumus un tādējādi veicināt piekļuvi ārstēšanai tiem, kuriem ir tāda vajadzība ārpus ģimenes. Veselības Ministrija ir kļuvusi par PBKM partneri šajā jomā.

Šīs iniciatīvas ietvaros PBKM ļauj ziedot nabassaites asinis atsevišķās slimnīcās Varšavā un rīko valsts mēroga kampaņu Nabassaites asiņu dienās ik gadu atsevišķās slimnīcās Polijā.

Vecāki, kuri izvēlas ziedot nabassaites asinis Valsts bankā, rīkojas cēli. Viņi ziedo vērtīgas cilmes šūnas, kas var glābt kāda dzīvību un veselību, bet atšķirībā no ģimenes bankas, viņi atsakās no savām tiesībām uz tām. Tas nozīmē, ka viņiem nevajag maksāt par nabassaites asiņu iegūšanu un uzglabāšanu, bet viņi atsakās no iespējas izmantot tās nākotnē, ja viņiem tāda radīsies.

Vārds
Invalid Input

E-pasta adrese vai
Invalid Input

Telefona numurs
Invalid Input

Paredzamais dzemdību laiks
Invalid Input

Vēlamies jūs informēt, ka veidlapā norādītos personas datus apstrādā SIA,, Cilmes šūnu banka'''ar juridisko adresi Rīgā, Tērbatas ielā 4-1

Zgody są wymagane

Es piekrītu personas datu apstrādei un uzglabāšanai ((sīkāk – Privātuma politikā)